i-Storer 3.0

Okos pendrive, iPhone, iPad eszközökhöz

Gyártó: Quazar Enterprise Kft.
Cikkszám: QZR-IS
Készlet: Előrendelhető
Raktárkészlet: Magyarországon
Szállítás: 2 nap
Garancia: 1 év
Visszavásárlási garancia: 30 napos
Válassz Színt:
Válassz Kapacitást:

13 490 Ft

Sikeresen kosárhoz adva:

  • Bármilyen iPhone, iPad eszközhöz
  • Azonnali szabad tárhely Apple termékekhez
  • Prémium minőség, továbbfejlesztett strapabíró ház
  • 3in1 iPhone-iPad-Androidos telefon és PC kompatibilitás
  • Zenehallgatás és filmnézés internet nélkül
  • Másolj, helyezz át, szabadítsd fel

Quazar i-Storer 3.0

Megérkezett az új generációs i-Storer! Még gyorsabb és hatékonyabb másolás és adatmentés, továbbfejlesztett strapabíróbb ház! Felejtsd el a tárhelygondokat.

iPhone vagy iPad tulajdonosként pontosan tudod, hogy több szempontból a világ legjobb készülékét használhatod. Csakhogy ezért jó néhány kompromisszumot is meg kell kötnöd, ami a folyton jelentkező tárhelygondokat, a képek mentését, másolását, vagy éppen az internet kapcsolat nélküli filmnézést és zenehallgatást illeti.

Ennek most végleg véget vethetsz! A Quazar saját fejlesztésű i-Storer készüléke, a kompromisszummentes, minőségi iPhone használatot garantálja neked!

Közvetlen adatmentés gyorsan, egyszerűen és biztonságosan

Az i-Storer lehetővé teszi számodra a könnyű és gyors közvetlen adatmentést az iPhone, iPad, vagy iTouch készülékedről, internet kapcsolat, vagy hálózati csatlakozás nélkül. Csatlakoztasd az iStorert a készülékedhez és tölsd le a felkínált Y Disk appot, vagy a termék dobozán és a használati útmutatón található QR kód segítségével egyszerűen töltsd le az App Store-ból az alkalmazást.

Egy gombnyomással végezheted el a kontakjaid mentését közvetlenül az i-Storerre (backup), de tömörítheted, megoszthatod, vagy közvetlenül nyomtathatod is a fájlaidat.

Az applikáció angol nyelven fut és a kezelése rendkívül könnyű, ikonos rendszerű, így nyelvtudást sem igényel. Csatlakoztatás után a rendszer felismeri az i-Storert és már el is kezdheted a mentést.

Ha nem szeretnéd, hogy az adatokat mások is megnyithassák, az sem gond! Az applikáció ellátható ujlenyomat védelemmel vagy jelkóddal is, így minden adatodat teljes biztonságban tudhatod az i-Storereden.

Okos pendrive 3 féle csatlakozóval

Az i-Storerrel nem csak menteni tudod a file-jaidat, de a lementett adatokat fel is rakhatod lightning csatlakozóval rendelkező készülékről PC-re, vagy microUSB csatlakozós (Android/Windows) készülékekre is.

Erre lehetőséget biztosít az i-Storerbe épített 3 féle csatlakozó. Az i-Storer alumínium házából, a műanyag csúszka segítségével elővarázsolható az egyik oldalon a lightning csatlakozó, a másik oldalon pedig a gyors adattranszfert biztosító USB 3.0 csatlakozó az számítógépekhez, laptopokhoz (Windows/Linux/OS X, stb.), illetve az abból kitolható microUSB csatlakozó okostelefonokhoz, táblagépekhez (Android/Widows Phone, stb.).

A leggyorsabb chipet és mainboardot építettük be, így a lightning csatlakozón elérhető legnagyobb sebességet használjuk ki.

Az app használatára csak iPhone, iPad készülékek nél, tehát iOS-en van szükség. OS X(Mac) vagy Windows illetve Android oprendszereken sima pendrive-ként működik az i-Storer. Minden rendszer, kompatibilitási probléma nélkül felismeri, így a könnyű, gyors, biztonságos adatmásolás és továbbítás biztosított.

A legjobb, hogy a "cross-device" adattranszfer természetesen visszafelé is működik. Például másolhatsz zenét, vagy filmet PC-ről az i-Storer-re és hallgatod vagy nézheted őket az iPad, vagy az iPhone készülékeden, internetkapcsolat nélkül is.

A 16, 32, 64 és 128 Gb-os kapacitással kapható i-Storer valódi szabadságot biztosít minden iPhone használónak. Vidd magaddal mindenhová, és nem kell többet aggódnod a még éppen rendelkezésre álló memória miatt. Hallgathatsz zenét, nézhetsz filmet, közvetlenül az i-Storerről, illetve rögzíthetsz hangfelvételeket, vagy fotózhatsz, videózhatsz közvetlenül az i-Storerre, méghozzá internethasználat nélkül.

Gyors és megbízható

Fontos! A Quazar saját fejlesztésű i-Storer termékét ne téveszd össze a jórészt külföldi oldalakon kapható hasonló kinézetű, de gyakran silány minőségű termékekkel.

iPhone 5-nél régebbi iPhone készülékekkel nem használható (nem kompatibilis iPhone 4, iPhone 3-mal sem).

Az i-Storer már az első kézbevételkor is a minőség érzését kelti, de az igazi különbség az alumínium ház alatt van. A Quazar egyedi fejlesztésű hardveres és szoftveres megoldással rukkolt elő, melynek eredményeképpen termékünk, 5x-ös sebességet, valamint megbízható és tartós működést biztosít, más gyártók termékeinek túlnyomó többségével szemben.

Ha nem iPhonos, hanem Androidos vagy és szeretnéd az állandó tárhelygondodat megoldani egy okospendriveval akkor részletes infót itt találsz: https://www.quazar.hu/webaruhaz/okos-eszkozok/2in1-okos-pendrive

Garancia! Kockázat nélkül kipróbálhatod.

Bizonytalan vagy? Nyugodtan kosárba rakhatod a terméket, mert bőven lesz időd kipróbálni. A Quazar webshopban vásárolt termékekre ugyanis, 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik amit rendeltél, 30 napon belül visszaküldheted és gond nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Ráadásul minden termékünkhöz 1 év minőséggaranciát és teljes körű szerviz hátteret biztosítunk. Ez azt jelenti hogy a vásárlástól számított 1 éven belül, a rendeltetés szerű használat mellett meghibásodott terméket cseréljük vagy megjavítjuk.

A garanciák érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint felhívni ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08-16 óra között a +36-70/610-3316 telefonszámon, vagy írni nekünk az info[kukac]quazar.hu emailcímre

i-Storer 3.0 termékadatok:

Alapanyag: alumínium plasztik kiegészítővel
Kapacitás: 16Gb / 32Gb / 64Gb
Portok: USB 3.0 / Micro USB input / USB output
Kompatibilitás: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / iOS 10, vagy fejlettebb / Android 4.4 vagy fejlettebb / iPhone 5, 5C, 5S, vagy fejlettebb / iPhone 6, 6 plus, vagy fejlettebb / iPhone 7, 7+, iPhone 8 / iPad Mini, Mini2, iPad Air, Air2, vagy fejlettebb
Tartozékok: Magyar nyelvű használati utasítás

Működés

A Quazar i-Storer olyan külső adattároló, melyet használhatunk minden olyan iOS eszközzel, amely  rendelkezik USB Lightning csatlakozoval.  A Quazar i-Storer segítségével a csatlakoztatott eszközön található adatokat importálhatjuk, exportálhatjuk, megoszthatjuk, lejátszhatjuk. A lementett adatokat internet, vagy aktivált mobil adatforgalom nélkül, közvetlenül átvihetjük Mac-re, vagy PC-re, de akár Androidos eszközökre is. Egy applikáció segítségével számos egyéb további funkció érhető el (az applikáció jelenleg angol, német, francia, spanyol, orosz és kínai nyelven futtatható).

Kompatibilitás

Az eszköz minden iOS-t futtató, lightning csatlakozóval ellátott Apple eszközzel kompatibilis: iPhone5s / iPhone5C / iPad4 / iPad Air / Air 2 / iPad Mini / iPad Mini2/ iPod Touch5 / iPhone6 és 6 + / iPhone7 / iPhone 7+ / iPhone 8. 

Ha az iPhone, iPad készülékeden lévő tok túl vastag, akkor az i-Storer megfelelő lightning csatlakozásához a használat megkezdése előtt távolítsd el a készülékeden lévő védőtokot.

i-Storer USB flash drive használati útmutató

Bezár