Rólunk

A Quazar márkanév mögött egy több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a piacon lévő gyártó teljes kapacitása és egy felkészült műszaki szakemberekből álló csapat áll. A Quazar nem csak egy márkanév. A Quazar egy olyan hosszú távú koncepcióra épülő komplett projekt, ahol a minőségi termékek mellett a kiemelt ügyfélkezelés, a kommunikáció, a terméktámogatás és a folyamatosan megújuló kínálat egyaránt fontos.

A Quazar Enterprise Kft. kifejezetten azért alakult, hogy 2016 novemberétől forgalomba kerülhessen Magyarországon is a Quazar brand teljes műszaki-elektronikai termékkínálata.

A kínálatban első sorban telekommunikációhoz köthető kiegészítők, hangtechnikai eszközök, a hétköznapi életben használatos okos termékek, design tárgyak állnak. Jó néhány terméket igazán nehéz kategorizálni, hiszen abszolút újdonságnak számítanak.

A termékpalettán minőségi, felsőkategóriás eszközök szerepelnek, amelyekbe a mindenki által ismert és használt technológiák mellett, új fejlesztések kerülnek beépítésre. Ezekkel a műszaki megoldásokkal a Quazar egyedülálló a műszaki termékek piacán.

Olyan technológiai újítások és megoldások jutnak el így jóval korábban közvetlenül a végfelhasználóhoz, melyekre eddig akár hónapokat, vagy éveket kellett várni, amíg egy-egy termékbe beépülhettek.

A kiváló alapanyag választás és használat, a design, a minőségi kivitelezés, a jövőbe mutató elektronikai fejlesztések és a teljes koncepció teszi a Quazar-t egy exkluzív, felsőkategóriás márkává.

Quazar termék tulajdonosa biztos lehet abban, hogy egy exkluzív közösség tagja.

 
 

Bezár