Spaceship powerbank

Hordozható univerzális akkumulátor

Gyártó: Quazar Enterprise Kft.
Cikkszám: QZR-PB12
Készlet: Raktáron
Raktárkészlet: Magyarországon
Szállítás: 2 nap
Garancia: 1 év
Visszavásárlási garancia: 30 napos
Válassz Színt:

8 990 Ft

Sikeresen kosárhoz adva:

  • 12.000mAh-es kapacitás
  • Dupla USB kimenet
  • Több készüléket is tölthetsz vele, egyszerre
  • Töltöttségi szintet jelző ledek
  • Prémium alapanyagok

Quazar Spaceship Powerbank

Powerbank, ahogy mi szeretjük: megbízható brutális kapacitás, dupla USB kimenet, prémium anyaghasználattal kombinálva.

A nagyméretű kijelzők, sokoldalú, profi kamerás telefonok, korlátlan mobilnet világában nem ritka hogy nehéz helyzetbe kerülünk egy-egy mozgalmasabb nap közben, a lemerülő telefonok, tabletek miatt. A kapcsolat nem szakadhat meg csak mert nem bírja az akkumulátor, ezért jó ha van nálunk plusz energiaforrás, ez nem is kérdés.

A Quazar Spaceship Powerbank egy valóban használható, praktikus, de egyben elegáns megoldás a problémára. Ha nálad van garantáltan nem maradsz energia nélkül.

Jó ránézni, jó kézben tartani és még jobb használni

A formatervezett, hűvös, szálcsiszolt acélborítással ellátott terméknek van súlya, kézben tartva szinte érezni a benne duzzadó energiát. És valóban, a 12.000 mAh energia amit tárolni és leadni képes, nem kevés. A csúcstelefonok többségét is feltölti 0-ról 100%-ig 2-3 alkalommal is, mielőtt újra kellene tölteni.

Dupla USB kimenettel láttuk el, így egyszerre akár több készüléket is tölthetsz vele. A bal oldalon elhelyezett USB port ráadásul a megszokottnál jóval gyorsabb töltést is lehetővé tesz. Így amikor erre a portra kötöd a készülékedet, még intenzív telefonhasználat mellett is határozott ütemben töltődhet az akkumulátorod.

A töltöttségi szintet precízen kidolgozott, diszkrét ledek jelzik, így mindig pontosan tudod, mekkora kapacitással rendelkezel még.

Megbízható energiaforrás

Minden Quazar powerbanket, így a Spaceship Powerbanket is A+ kategóriájú akkumulátorokkal és alacsony veszteségi hányaddal üzemelő alaplapokkal szereljük, így a hatékonyságuk 70-80% közötti, amely ma a legjobbnak számít a piacon. Ez azt jelenti, hogy nem csak szép és hasznos, de megbízható, nagy hatékonyságú és tartós termékről van szó.

A powerbankek a 4-5. teljes feltöltés után érik el a kapacitásuk maximumát, azaz innentől dolgoznak a teljes kapacitásukon, a legnagyobb teljesítményükön.

Fontos: Ne keverd össze a gyenge minőségű másolatokkal! Hasonló kinézetű powerbank sok helyen kapható, de ezek nem hasonlíthatóak össze a Quazar Spaceship Powerbank garantált műszaki tartalmával. Ráadásul, mi nem csupán valós 12.000 mAh kapacitású A+ akkumulátorral, és nagy hatékonyságú alaplappal, de alacsony áron, garanciával, magyarországi raktárkészletről szállítjuk.

Garancia! Kockázat nélkül kipróbálhatod.

Bizonytalan vagy? Nyugodtan kosárba rakhatod a terméket, mert bőven lesz időd kipróbálni. A Quazar webshopban vásárolt termékekre ugyanis, 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik amit rendeltél, 30 napon belül visszaküldheted és gond nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Ráadásul minden termékünkhöz 1 év minőséggaranciát és teljes körű szerviz hátteret biztosítunk. Ez azt jelenti hogy a vásárlástól számított 1 éven belül, a rendeltetés szerű használat mellett meghibásodott terméket cseréljük vagy megjavítjuk.

A garanciák érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint felhívni ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08-16 óra között a +36-70/610-3316 telefonszámon, vagy írni nekünk az info[kukac]quazar.hu emailcímre

Spaceship powerbank termékadatok:

Kapacitás: 12.000 mAh
Akkumulátor: Li ion Polymer (2db)
Méret: 130,8 x 74,1 x 14,6 mm
Portok: Dual USB Port
Alapanyag: Alumínium
Töltési idő: 4-8 óra
Output: DC 5V 1A / DC 5V 2.1A
Tartozékok: USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás
Funkciók: Powerbank
Védelem: Túltöltés elleni védelem / Rövidzárlat elleni védelem / Túlfeszültség elleni védelem

Spaceship Powerbank használati útmutató

Bezár