Spaceship powerbank

Hordozható univerzális akkumulátor

Gyártó: Quazar Enterprise Kft.
Cikkszám: QZR-PB12
Készlet: Raktáron
Raktárkészlet: Magyarországon
Szállítás: 2 nap
Garancia: 1 év
Visszavásárlási garancia: 30 napos
Válassz Színt:

8 990 Ft

Sikeresen kosárhoz adva:

  • 12.000mAh-es kapacitás
  • Dupla USB kimenet
  • Több készüléket is tölthetsz vele, egyszerre
  • Töltöttségi szintet jelző ledek
  • Prémium alapanyagok

Quazar Spaceship Powerbank

Powerbank, ahogy mi szeretjük: megbízható brutális kapacitás, dupla USB kimenet, prémium anyaghasználattal kombinálva.

A nagyméretű kijelzők, sokoldalú, profi kamerás telefonok, korlátlan mobilnet világában nem ritka hogy nehéz helyzetbe kerülünk egy-egy mozgalmasabb nap közben, a lemerülő telefonok, tabletek miatt. A kapcsolat nem szakadhat meg csak mert nem bírja az akkumulátor, ezért jó ha van nálunk plusz energiaforrás, ez nem is kérdés.

A Quazar Spaceship Powerbank egy valóban használható, praktikus, de egyben elegáns megoldás a problémára. Ha nálad van garantáltan nem maradsz energia nélkül.

Jó ránézni, jó kézben tartani és még jobb használni

A formatervezett, hűvös, szálcsiszolt acélborítással ellátott terméknek van súlya, kézben tartva szinte érezni a benne duzzadó energiát. És valóban, a 12.000 mAh energia amit tárolni és leadni képes, nem kevés. A csúcstelefonok többségét is feltölti 0-ról 100%-ig 2-3 alkalommal is, mielőtt újra kellene tölteni.

Dupla USB kimenettel láttuk el, így egyszerre akár több készüléket is tölthetsz vele. A bal oldalon elhelyezett USB port ráadásul a megszokottnál jóval gyorsabb töltést is lehetővé tesz. Így amikor erre a portra kötöd a készülékedet, még intenzív telefonhasználat mellett is határozott ütemben töltődhet az akkumulátorod.

A töltöttségi szintet precízen kidolgozott, diszkrét ledek jelzik, így mindig pontosan tudod, mekkora kapacitással rendelkezel még.

Megbízható energiaforrás

Minden Quazar powerbanket, így a Spaceship Powerbanket is A+ kategóriájú akkumulátorokkal és alacsony veszteségi hányaddal üzemelő alaplapokkal szereljük, így a hatékonyságuk 70-80% közötti, amely ma a legjobbnak számít a piacon. Ez azt jelenti, hogy nem csak szép és hasznos, de megbízható, nagy hatékonyságú és tartós termékről van szó.

A powerbankek a 4-5. teljes feltöltés után érik el a kapacitásuk maximumát, azaz innentől dolgoznak a teljes kapacitásukon, a legnagyobb teljesítményükön.

Fontos: Ne keverd össze a gyenge minőségű másolatokkal! Hasonló kinézetű powerbank sok helyen kapható, de ezek nem hasonlíthatóak össze a Quazar Spaceship Powerbank garantált műszaki tartalmával. Ráadásul, mi nem csupán valós 12.000 mAh kapacitású A+ akkumulátorral, és nagy hatékonyságú alaplappal, de alacsony áron, garanciával, magyarországi raktárkészletről szállítjuk.

1 év minőség garancia és 30 napos elállási garancia

Minden termékünkre 1 év teljeskörű garanciát biztosítunk! Ha valamilyen oknál fogva mégsem lennél megelégedve a termékkel, természetesen visszafizetjük a teljes vételárat. Ráadásul a törvényi szabályozáson felül plusz 16 napot biztosítunk a visszaküldésre és a vásárlást követő utólagos elállásra a webáruházban vásárolt termékek után.

Így összesen 30 nap elállási, azaz pénz visszafizetési garancia áll renelkezésre minden Quazar Spaceship Powerbank terméket vásárló ügyfelünk számára, hogy az online vásárolt terméket kipróbálhassa és csak ezt követően döntsön arról, hogy megtartja-e a készüléket.

Minden Quazar terméket magyarországi raktárkészletről szállítunk, a megrendeléstől számított 2-4 nap alatt.

Spaceship powerbank termékadatok:

Kapacitás: 12.000 mAh
Akkumulátor: Li ion Polymer (2db)
Méret: 130,8 x 74,1 x 14,6 mm
Portok: Dual USB Port
Alapanyag: Alumínium
Töltési idő: 4-8 óra
Output: DC 5V 1A / DC 5V 2.1A
Tartozékok: USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás
Funkciók: Powerbank
Védelem: Túltöltés elleni védelem / Rövidzárlat elleni védelem / Túlfeszültség elleni védelem

Spaceship Powerbank használati útmutató

Bezár