Gyorstöltő szett

QC gyorstöltős hálózati csatlakozó, töltőkábellel

Gyártó: Quazar Enterprise Kft.
Cikkszám: qc-gyorstolto-szett
Készlet: Raktáron
Raktárkészlet: Magyarországon
Szállítás: 2 nap
Garancia: 1 év
Visszavásárlási garancia: 30 napos
Válassz Színt:

2 990 Ft

Sikeresen kosárhoz adva:

  • 2x gyorsabb töltés
  • Hálózati adapter USB töltőkábellel
  • 220 V-os 3.0 USB

Gyorstöltő szett

QC 3.0-s hálózati csatlakozó töltőkábellel a telefonok, tabletek, és Qi chargerek szupergyors töltéséhez.

Ha a telefonod vagy táblagéped képes a gyorstöltésre, akkor gyorstöltő hálózati adapterre és töltőkábelre is szükséged lesz, hogy kihasználhasd ezt az innovatív technológiát. Amennyiben új gyorstöltésre képes Quazar Fast Charger Plate-et vásárolsz és nem kaptál a készülékedhez gyári gyorstöltőt, esetleg elhagytad, illetve szükséged lenne egy másikra is, a QC Gyorstöltő szett ideális és kedvező ár-érték arányú megoldást jelent.

Tényleg nagyon gyors

A gyorstöltő kifejezés nem csupán jól hangzik, az elnevezés egy valóban szupergyors töltésre képes eszközt takar. Amennyiben a telefonod képes a gyorstöltésre, ezzel a szettel legalább 2x gyorsabban feltöltheted készülékedet, mint a hagyományos töltőkkel. Ez azt jelenti, hogy szinte bármekkora akkumulátor van a telefonodban, a QC 3.0 gyorstöltő szettel maximum 1 óra alatt teljesen feltöltheted, akár 0-ról 100%-ra is.

Biztonságos technológia

A QC 3.0 hálózati adapter úgy lett kialakítva, hogy ne tegyen kárt azokban a készülékekben sem, amik nem képesek a gyorstöltésre. Tehát ha a háztartásban vagy irodában ilyen készülék is van, ezzel a gyorstöltő szettel biztonságosan tölthetőek, nem tesz kárt az akkumulátorban. Ez esetben viszont, értelem szerűen hagyományos töltőként funkcionál majd.

Töltőkábelt is adunk

A hálózati adapterhez egy speciális, gyorstöltésre szintén alkalmas 1,5 méter hosszú töltőkábelt is adunk. Fontos, ez nem adatkábel, hanem kifejezetten okos eszközök töltésre alkalmas töltőkábel. Technikai paraméterei megegyeznek a Qualcomm hálózati adapterével.

Fast Charger Plate-hez nélkülözhetetlen

Amennyiben új gyorstöltős Quazar Fast Charger Plate-et vásárolsz használhatod hozzá a telefonodhoz eredetileg kapott 220V-os hálózati gyorstöltőt is. Ha nincs otthon hálózati gyorstöltőd és kábeled, akkor ez a Gyorstöltő szett ideális és kedvező ár-érték arányú megoldást jelent számodra.

Ne feledd! A Fast Charger funkció (10W) csak akkor lesz elérhető Qi-n keresztül, ha megfelelő hálózati betáplálást biztosítasz a Quazar Fast Charger Platenek. Ha hagyományos 220V-os hálózati adapterről és töltőkábelről üzemelteted, akkor csak normál qi töltőként funkcionál majd (5W).

Arra figyelj, hogy a Fast Charger Plate-tel csak gyorstöltésre képes készüléket tölts, mert egyes gyártók álláspontja szerint, hagyományos telefonok akkumulátorában kárt tehet (idővel csökkenhet az ukku teljesítménye). Ezen valójában még vitáznak a legnagyobb gyártók, de mindenesetre mi nem ajánljuk.

 

Gyorstöltő szett termékadatok:

Output: DC 5V max 3A / DC 9V max 2A / DC 12V max 1,6A
Input: 110-240V 50-60Hz 0,35A
Kábelhossz: 1,5 m
Hálózati adapter: 3.0 USB porttal / 220V

Bezár