Powerpen

Vésztöltővel kombinált érintőceruza és toll egyben

Gyártó: Quazar Enterprise Kft.
Cikkszám: QZR-PBPE
Készlet: Raktáron
Raktárkészlet: Magyarországon
Szállítás: 2 nap
Garancia: 1 év
Visszavásárlási garancia: 30 napos
Válassz Adaptert:
Válassz Színt:

6 490 Ft

Sikeresen kosárhoz adva:

  • Beépített 1000mAh-es vészhelyzeti powerbank
  • Micro USB és lightning csatlakozóval is rendelheted
  • Érintőképernyő kezelő és toll egyben
  • Elegáns és praktikus, így kiváló ajándék üzleti partnereidnek is.
  • Egy mozgalmas napon, egy hosszú meetingen, vagy egy üzleti úton is segít, hogy elérhető maradhass

Quazar Powerpen

Vészhelyzeti power bank, érintőképernyő kezelő és toll egyben.

Egy cégvezető, vagy egy vállalati döntéshozó mindennapjainak szerves részét képezi a céges meeting, az utazás, vagy akár egy üzleti ebéd. Ezek során szinte elengedhetetlen, hogy folyamatosan elérhető és online legyen a mobiltelefon, hogy hozzáférhetőek legyen céges kollégák, ügyfelek, adatok.

Mindannyian tudjuk, hogy ez a mai telefonokkal szinte lehetetlen, hiszen ha egyszerre több alkalmazás fut, akár órák alatt lemerülhet a készülékünk akkumulátora, melyet egy konferencián igen csak nehézkes utántölteni. Még ha sikerül is előkeresnünk a telefontöltőnket, nem igazán elegáns egy kábellel a kezünkben konnektort keresgélni.

Erre a problémára nyújt megoldást a Quazar Powerpen.

Elegáns fém tollba integrált 1000mAh-es powerbank segítségével, bármikor segíthetünk telefonunk lemerült akkumulátorán és feltölthetjük vele annyira, hogy eljussunk az irodába, vagy befejezhessük a meetinget. Emellett kezelhetjük vele az érintőképernyőt és a beépített toll segítségével jegyzetelhetjük is a számunkra fontos információkat.

Elegáns és stílusos megoldás kifejezetten céges kihívásokra fejlesztve.

A Quazar Powerpen kifejlesztésekor az volt a cél, hogy sürgős esetben segítségünkre legyen és a telefonunk ismét aktív és használatra kész állapotba kerüljön. A praktikus toll formából adódóan, törekedve arra, hogy az eszköz egészen kis helyen is elférjen, az integrált power bank 1000mAh kapacitású, mely nem elegendő a telefonunk teljes, 100%-ban történő feltöltésére. Amennyiben a teljes feltöltés, vagy akár a többszöri 100%-os kapacitás elérése a cél, úgy kérjük keresd a Quazar Spaceship, Spacetanker, vagy Meteor powerbank készülékeinket.

A Powerpen választható csatlakozókkal rendelhető. Fontos, hogy rendeléskor jelezd,  micro USB-vel, vagy lightning csatlakozóval szeretnéd. Előzetes jelzés nélkül micro USB-vel szereljük.

Powerpen termékadatok:

Alapanyag: Alumínium
Kapacitás: 1.000 mAh
Portok: micro USB, vagy lightning
Funkciók: Powerbank / Érintőképernyő kezelés
Védelem: Túltöltés elleni védelem / Rövidzárlat elleni védelem / Túlfeszültség elleni védelem

Powerpen használati útmutató

Bezár