Laser keyboard

Virtuális lézer billentyűzet

Gyártó: Quazar Enterprise Kft.
Cikkszám: QZR-LB01
Készlet: Előrendelhető
Raktárkészlet: Magyarországon
Szállítás: 2 nap
Garancia: 1 év
Visszavásárlási garancia: 30 napos
Válassz Színt:

19 990 Ft

Sikeresen kosárhoz adva:

  • Chatelj, üzenj, levelezz stílusosan
  • Teljes értékű QUERTY billentyűzet
  • Bárhol, bármilyen eszközzel használhatod
  • Vezeték nélkül kapcsolódik

Quazar Laser Keyboard

Hordozható virtuális lézerbillentyűzet

Teljes értékű lézertechnológiás vezeték nélküli billentyűzet okostelefonokhoz, tabletekhez. Android és iOS kompatibilis eszköz. Telepítést nem igényel, egyszerűen párosítsd bluetoothon keresztül az eszközöddel és azonnal használhatod.

Rendkívül kompakt, stílusos és egyben innovatív eszköz. Kérj egy frissítő, forró kávét a kedvenc helyeden, csatlakoztasd a Quazar Laser keyboardot az okoseszközödhöz bluetoothon keresztül és chatelj, írj, levelezz stílusosan bárhol, bármikor.

Az asztalra kivetített QUERTY billentyűzet érzékeli a leütéseket, melyek azonnal megjelennek a képernyőn, mintha csak egy normál vezetékes klaviatúrát használnál. Ha szeretnéd, külön beállíthatod, hogy hanggal jelezze vissza a leütések számát. Ehhez nem kell más, csak egy matt, sima és tiszta felület.

Jó lenne legépelni az előadást, amit a fősikolán/egyetemen vettél fel a telefonodra, vagy amit egy interjú során rögzítettél? A Quazar Laser Keyboarddal ez is lehetséges. Használd a hanszóróját és gépeld le az anyagot.

Legyél bárhol, bármikor válaszra, írásra kész.

Garancia! Kockázat nélkül kipróbálhatod.

Bizonytalan vagy? Nyugodtan kosárba rakhatod a terméket, mert bőven lesz időd kipróbálni. A Quazar webshopban vásárolt termékekre ugyanis, 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik amit rendeltél, 30 napon belül visszaküldheted és gond nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Ráadásul minden termékünkhöz 1 év minőséggaranciát és teljes körű szerviz hátteret biztosítunk. Ez azt jelenti hogy a vásárlástól számított 1 éven belül, a rendeltetés szerű használat mellett meghibásodott terméket cseréljük vagy megjavítjuk.

A garanciák érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint felhívni ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08-16 óra között a +36-70/610-3316 telefonszámon, vagy írni nekünk az info[kukac]quazar.hu emailcímre

Laser keyboard termékadatok:

Bluetooth verzió: 3.0
Kompatibilitás: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Mac OSX / Android 3.1, vagy fejlettebb
Méret: 38 x 75 x 18 mm
Nettó súly: 47 g
Alapanyag: Plasztik
Felismerési gyorsaság: 350 karakter percenként
Tartozékok: USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás

Működés

Amikor a Quazar Laser Keayboard használata közben megérintjük a kivetített klaviatúrát, akkor az infravörös réteg folytonossága megszakad. Ez infravörös tükröződést hoz létre, melyet érzékel egy 3 dimenziós érzékelő. A Quazar Laser Keyboard rendszere ezekhez koordinátákat rendel. Ezek a koordináták maguk a betűk, melyek azonnal megjelennek a párosított eszköz kijelzőjén, ha elég gyors vagy, akkor percenként akár 350 karakter gyorsasággal.

Ehhez nem kell más csak egy sík, matt felület és máris megkezdheted a gépelést. MIndössze arra kell csak figyelned, hogy a leütéseket ne takard ki a Laser Keyboard érzékelője elől.

A beállítás személyre szabható. Hanggal jelezheti vissza a leütés tényét, de beállíthatod a hangerőt, vagy a fényerejét is.

Kombatibilitás

A készülék bluetooth kapcsolaton keresztül köthető össze a telefonoddal és a tableteddel. Kompatibilis gyakorlatilag az összes Windows rendszerrel, Android 3.1, vagy ennél fejlettebb verzióval is és Mac OS X rendszerrel egyaránt.

Laserboard használati útmutató

Bezár