Clever Watch Non-Stop Activity

Többfunkciós okosóra, aktivitás- és pulzusmérővel, híváskijelzővel

Gyártó: Quazar Enterprise Kft.
Cikkszám: QZR-SW02
Készlet: Előrendelhető
Raktárkészlet: Magyarországon
Szállítás: 2 nap
Garancia: 1 év
Visszavásárlási garancia: 30 napos
Válassz Színt:

9 990 Ft

Sikeresen kosárhoz adva:

  • Non-stop aktivitás figyelő
  • Híváskijelző és üzenetbetekintő funkcióval
  • Számolja a megtett lépéseket és méri a megtett távolságot
  • Méri és mutatja a pulzusszámot és az elégetett kalóriák számát
  • Alvásfigyelő és ébresztő funkcióval

Clever Watch

Sport-fitness okosóra non-stop fizikai aktivitás- és alvásfigyelővel, pulzusmérővel, híváskijelző, üzenetjelző és betekintő, térképes megjelenítés, vészhelyzeti pozíció küldés, telefonkeresés funkciókkal.

Vedd át az irányítást az életed felett!

A kényelmes, letisztult vonalvezetésű Quazar Clever Watch sport-fitness óra használatával minden olyan információt megtudhatsz, aminek birtokában egészségesebbé és hatékonyabbá teheted a mindennapjaidat.

Legyen szó a napi aktivitásról, fiziológiai állapotodról vagy éppen alvási szokásaidról, az óra részletes adatokat gyűjt, amelyeket a Lingyue ingyenesen letölthető applikáció segítségével a telefonodon tudsz kielemezni.

Sport funkciók és napi aktivitás figyelés

Az óra a bekapcsolást követően használatra kész. Az applikációban, az alapadataid megadása után, az eszköz napi 24 órában, folyamatosan rögzíti a napi tevékenységeket, akár aktív sportról, akár csak egy pihentető sétáról van szó. Csak párosítsd bluetoothon keresztül és ellenőrizd az adatokat a telefonodon is. Futás vagy edzés közben, a kijelzőn közvetlenül is ellenőrizheted a pulzusodat, nyomon követheted megtett lépések számát és a távolságot és az elégetett kalóriát. Értesítéseket kapsz a bejövő hívásokról, valamint  az SMS, Viber, Messenger, Skype üzenetek érkezéséről, ezekből a legutolsó 5-be bele is tudsz nézni.

A napközben, vagy éjszaka gyűjtött adatokat külön-külön is, napi, havi vagy éves bontásban elemezheted grafikonok segítségével. Az adatok kiértékeléséhez mindössze az applikációra a telefonodra és Bluetooth kapcsolatra van szükség.

A Bluetooth® Smart 4.0 technológiát alkalmazó vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a Quazar Clever Watch rendkívül gyorsan, hatékonyan elemzi az adatokat a Lingyue alkalmazás segítségével, mely ingyenesen tölthető le a Google play vagy az App Store felületekről, de használhatod a használati utasításban a termékcsomagoláson feltüntetett QR kódot is a letöltéshez.

A Bluetooth kapcsolat hatótávolsága lakásban és irodában kb. 10 méter, kültéren kb 40 méter, mely távolság lehet pár méterrel több és kevesebb is függően az épület kialakításától és az egyéb Bluetooth kapcsolatot használó eszközöktől. Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopás gátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél.

Állíts be célokat, és próbáld elérni őket!

Beállíthatsz elérni kívánt célokat is az applikációban. Mennyi kalóriát szeretnél elégetni naponta, mekkora távolságot vagy hány lépést szeretnél megtenni, de azt is hogy mennyit szeretnél aludni.

Az app szinkronizálja a Clever Watch által mért adatokat, majd összeveti azokat a célokkal, és grafikonon ábrázolja az eredményeket. Az adatok kielemzésével jobban meg tudod tervezni a következő napodat, hogy közelebb juss céljaid eléréséhez.

Hívás- és üzenetkijelző, betekintő funkció

Edzés közben nem mindig van lehetőség a telefont kezelni, ezért jól jön, hogy a Clever Watch értesít, ha hívásod, vagy üzeneted érkezett. Láthatod ha pl. beérkező hívásod van, illetve jelzi a szöveges üzeneteket is (SMS, Meesenger, Viber, de számos egyébb app értesítőt is beállíthatsz) érkezik. 

Az óra Bluetooth kapcsolatban van a telefonoddal, így ha fut az app, elég ha 10 méteren belül vagy a telefontól, ami akár a futópad mellett a táskádban is lehet, csak rápillantasz az órára, és máris figyelemmel kísérheted a telefonodra érkező hívásokat, információkat, de könnyedén, egy-egy érintéssel irányíthatod vele a telefonod fényképezőgépét, vagy mp3 lejátszóját is.

Telefonkeresés és órakeresés funkció

10 méteren kívül kerültél a telefonodtól? Nem gond, ugyanis a Clever Watch automatikusan visszacsatlakozik, amikor újra a Bluetooth hatótávon belülre kerül.Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopásgátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél, vagy megkeresheted a telefonodat az óra segítségével.

Térképes funkciók

Az aktivitásodat térképen is nyomonkövetheted az applikáción belül, melyet aztán megoszhatsz barátaiddal

Pulzusmérés funkció

Az óra segítségével lehetőség van pulzusmérés teszt elvégezésére is. Ezt közvetlenül az óráról vagy az applikációból is elindíthatod.

A Clever Watch, a hátoldalán található optikai szívfrekvencia szenzor segítségével, un. PPG technológián alapuló módszerrel képes mérni a pulzust, azaz fénnyel megvilágítva az ereket, a vér áramlási sebességéből számolja ki a pulzusszámot. Ez a módszer, jó referencia, hasznos információ, de nem helyettesítheti az orvostechnikai eszközök által mért eredményeket.

Alvásfigyelő funkció

Az, hogy milyen volt az éjszakád, befolyásolja azt, hogy milyen lesz a nappalod.

Egy pihentető alvás, és a megfelelő időpontban való ébredés valóban aranyat ér, hiszen jóval fittebb, energikusabb lehetsz, és sokkal könnyebben elbánhatsz a napközben érkező kihívásokkal.

Ha éjszaka, alvás közben is viseled az órát, részletes adatokhoz juthatsz az alvásoddal kapcsolatban. Szinkronizálás után megnézheted mikor és mennyi időt töltöttél a különböző alvási fázisokban.

Ha a kapott adatokat összeveted az alvást esetleg befolyásolható tényezőkkel, pl. az adott nap kávé-, tea- és alkoholfogyasztásával, hogy mikor és mit ettél vacsorára vagy elalvás előtt, hogy mikor feküdtél le, hogy mennyire volt stresszes a nappalod, vagy azzal, hogy milyen felületen aludtál, akkor jó képet kaphatsz arról, hogy a napközbeni tevékenységed, vagy éppen a matracod minősége miként befolyásolja az éjszakádat.

Az adatok ismeretében tudatosan úgy alakíthatod az életkörülményeidet, hogy éjszakánként minél több időt tölthess a pihentető mélyalvásban. Ha ügyesen használod ki az ebben a funkcióban rejlő lehetőségeket, hamar jól érzékelhető teljesítménynövekedést érhetsz el a mindennapjaidban.

Használd a Clever Watch sport-fitness órát okosan, élj egészségesebben, légy fitt, sportolj és aludj úgy, hogy közben konkrét információid vannak arról, hogy mit és miért kell jobban és hatékonyabban csinálnod.

Garancia! Kockázat nélkül kipróbálhatod.

Bizonytalan vagy? Nyugodtan kosárba rakhatod a terméket, mert bőven lesz időd kipróbálni. A Quazar webshopban vásárolt termékekre ugyanis, 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik amit rendeltél, 30 napon belül visszaküldheted és gond nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Ráadásul minden termékünkhöz 1 év minőséggaranciát és teljes körű szerviz hátteret biztosítunk. Ez azt jelenti hogy a vásárlástól számított 1 éven belül, a rendeltetés szerű használat mellett meghibásodott terméket cseréljük vagy megjavítjuk.

A garanciák érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint felhívni ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08-16 óra között a +36-70/610-3316 telefonszámon, vagy írni nekünk az info[kukac]quazar.hu emailcímre

Clever Watch Non-Stop Activity termékadatok:

Kompatibilitás: iOS 10, vagy fejlettebb / Android 4.4 vagy fejlettebb
Bluetooth verzió: 4.0
Kijelző: OLED 0,66
Méret: 23,8 x 12,3 x 138-197 mm
Nettó súly: 28,6 g
Vízállóság: IPX7
Tartozékok: Magyar nyelvű használati utasítás / Töltőkábel

Működés

A Quazar Clever Watch folyamatosan rögzíti az adatokat, melyet okostelefonunkon megtekinthetünk, legyen szó a munkahelyi tevékenységről, edzésről, sétáról, vagy alvásról. Az elégetett kalóriák mellet információkat kapunk a megtett lépésekről, a tevékenységek közbeni pulzusszámról, de akár elérendő, teljesítendő célokat is beállíthatunk és ezeket megtekinthetjük napi, heti, vagy akár havi bontásban is a telefonunkra telepített applikáció segítségével.

Funkciók

Értesítések a bejövő hívásokról és üzenetekről

Ha a telefonukra bejövő hívás érkezik, vagy üzenetet kapunk, akkor a Clever Watch rezgéssel jelzi ezt. A bejövő hívásoknál a hívó fél neve is látható, ha a név szerepel a telefonunk névjegyzékében (az ékezetes karakterek nem jelennek meg helyesen). A üzenetek esetén pl. SMS, Skype, WhatsApp, Messenger által kapott üzenetekről is értesülünk, ha ezeket beállítjuk az applikációban (Az üzenetek tartalmát nem, csak a beérkezett üzenet tényére hívja fel a készülék a figyelmet).

Pulzusmérő

PPG technológián alapuló pulzusmérés. A beépített optikai szenzor fotopletizmográfiai (PPG – photoplethysmography) módszerrel méri a pulzust: fénnyel megvilágítva a vér áramlási sebességéből számítja ki a pulzust. (A pulzusmérő funkciót ne működtesse folyamatosan. Ez a funkció nem a pulzusunk folyamatos megfigyelésére szolgál, hanem az alkalmankénti ellenőrzésére. Ha folyamatos üzemmódban használja, akkor ez az akkumulátor gyors lemerülését okozhatja).

Pedométer/lépésszámláló

Méri a napi aktivitás során megtett lépéseket.

Sport mód

Edzés közbeni pulzusmérés, lépésszámlálás és a megtett távolság tekinthető meg akár grafikonon is az applikáció segítségével.

Tétlenség figyelő

Az applikációban beállítható a tétlenségfigyelés, mely során az óra rezgéssel jelzi a felhasználó számára, hogy túl hosszú ideig nem végzett semmilyen tevékenységet.

Alvás figyelő

A készülék folyamatosan monitorozza az alvás minőségét, az alvási ciklusainkat, szokásainkat. Ezekről (melyik alvási ciklusban mikor, mennyi időt töltöttünk az alvás során, ill. összesen mennyi időt töltöttünk alvással). A begyűjtött információk az aplikációban tekinthetők meg.

Elégetett, elhasznált kalóriák számítása

Az alkalmazás a beállított profiladatok alapján, melyet a felhasználás megkezdésekor meg kell adni (kor, nem, súly és magasság), valamint a napi mozgás adataiból kiszámítja az elégetett kalóriák számát.

Pontos idő és risztások, ébresztések

A készülék hagyományos óraként ill. ébresztőként is használható.

Lopás, vagy elvesztési figyelmeztetés

A készülék rezgéssel figyelmeztet minket, ha a párosított telefon és a Clever Watch közötti távolság túl nagy lenne, vagy megszakadna.

Fényképezőgép távirányító

A Clever Watch segítségével elindíthatjuk okostelefonunkon a fényképezőgép alkalmazást és az órát egyszerű távirányítóként használva vezérelhetjük azt.

Vízállóság


A Clever Watch Woman okosórák IPX7, víz elleni védelemmel vannak ellátva. Zuhanyozás közben igen, úszás közben nem viselhetőek.

 Ahhoz, hogy a Clever Watch megfelelően működjön, le kell töltenünk a telefonunkra a mobil applikációt és csatlakoztanunk kell bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonunkhoz is. Amennyiben a Clever Watch óra nem csatlakozik a telefonunkhoz, vagy a bluetooth kapcsolat megszakad, akkor a fent felsorolt funkciók közül a bejövő hívás és üzenetértesítés, az elvesztésgátlás és a távirányító funkciók nem működnek. Az optimális és folyamatos működés érdekében, kérjük gondoskodjon a kapcsolat folyamatosságáról.

A Clever Watch nem orvostechnikai eszköz, így az óra által mért pulzusadatok nem tekinthetők szakmai, orvosi diagnosztikának. A mért adatok csak tájékoztató jellegűek. A Clever Watch okosórák NOKIA telefonnal nem használhatók.

Clever Watch Women használati útmutató

Bezár