Be travel

Kihajtható napelemes powerbank

Gyártó: Quazar Enterprise Kft.
Cikkszám: QZR-PBS1-GY
Készlet: Előrendelhető
Raktárkészlet: Magyarországon
Szállítás: 2 nap
Garancia: 1 év
Visszavásárlási garancia: 30 napos

18 990 Ft

Sikeresen kosárhoz adva:

  • 8.000mAh kapacitású powerbank
  • Nagy teljesítményű 4W-os napelemek
  • Prémium anyaghasználat
  • Nagy erejű többfunkciós LED lámpa
  • Nagyméretű, LED töltöttségi szintet jelző panel
  • Kizárólag napenergiával 16-18 óra alatt feltölt

Be travel napelemes powerbank.

Limitált Business Edition. Elegáns borításának köszönhetően kiválóan illeszkedik az irodai környezetbe is.

Napelemes outdoor powerbank

A Be travel éppúgy ideális társad lesz az irodában mint a szabadtéri kirándulások során. Prémium megjelenése és anyaghasználata, praktikus, kompakt kialakítása, nagy teljesítménye és hasznos funkciói business és outdoor használatra is alkalmassá teszik.

A Be travel-re nyugodtan rábízhatod magad, mert nagy kapacitásának köszönhetően telefont, tabletet, akciókamerát és szinte bármilyen okoseszközt feltölthetsz vele többször is. Ráadásul, ez az okos kis powerbank hálózati csatlakozás nélküli újratöltésre is alkalmas a kihajtható, új generációs napelemeknek köszönhetően.

Beépített zseblámpa 3 féle funkcióval

A Be travel powerbank egy nagy teljesítményű LED lámpát is kapott, ami jól jöhet ha az este a szabadban érne. És ez nem az a zseblámpa ami pont akkor hagy cserben amikor szükség lenne rá, vagy aminek a fénye csak pislákol. Komoly erőforrásának köszönhetően nagy fényerővel hasítja ketté a sötétséget.

A LED lámpa 3 féle funkciót kapott. Az állandóan világító "hagyományos" zseblámpa funkció mellett, SOS és stroboszkóp módban is használható, tehát vész esetén segélykérő jeleket is küldhetsz vele a sötétben.

Elegáns megjelenés, prémium anyaghasználat

A termék megjelenését és anyaghasználatát figyelembevéve, tökéletesen alkalmas business felhasználásra, azaz biztosan jól fog mutani az irodában vagy egy tárgyaláson is.

A Quazar Be travel kívülről egy kellemes tapintású szövet hatású borítást kapott, amely egy patent segítségével nyitható ki. A 3db napelem kihajtásával tűnik elő maga a powerbank, ami kipattintható a házból, és a napelemek nélkül, önállóan is használható.

Maga a powerbank is egy kellemes megjelenésű karcsú darab, ami letisztult matt fekete plasztik borítást kapott. A powerbank elülső, felső részén, egy nagy méretű töltöttség kijelző panel található, amelyen kék led fény jelzi a töltöttség aktuális szintjét. Az erőteljes LED lámpa a készülék hátoldalán kapott helyet.

Megbízható energiaforrás

Ha nálad van a Be travel, akkor biztos lehetsz benne, hogy egész napra elegendő energiát viszel magaddal, sőt másnak is jut belőle bőven.

A 8.000 mAh-es, kipattintható powerbank egy töltéssel akár egymás után több telefon 0-100% feltöltésére is képes.

Minden Quazar power banket A+ kategóriájú akkumulátorokkal és alacsony veszteségi hányaddal üzemelő alaplapokkal szerelünk, így a hatékonyságuk 70-80% közötti, amely ma a legjobbnak számít a piacon. A powerbankek a 4-5. teljes feltöltés után érik el a kapacitásuk maximumát, azaz innentől dolgoznak a teljes kapacitásukon, a legnagyobb teljesítményükön.

Nagy kapacitású napelemek

Persze ezt az okos kis eszközt nem csupán a kiváló minőségű akkumulátor cellái miatt szeretjük. A termékhez 3db kihajtható napelem is tartozik, amelyek összesen 4W leadására képesek, pusztán a napfény hasznosításával.

Ez nagy teljesítmény egy ilyen kicsi eszköztől. 4W annyit jelent, hogy a 8.000mAh kapacitású powerbank-et 6-8 óra alatt 30-40%-ra töltik (ami már bőven elég egy telefon teljes feltöltéséhez). A powerbank 100%-os feltöltéséhez kb. 16-18 órára van szüksége... pusztán a napfény erejével. Ez a teljesítmény garantáltan messze túlszárnyalja azokat a zsebméretű napelemes készülékeket, amikkel eddig dolgod volt!

Így használd!

Napelemes töltésnél törekedni kell arra, hogy a fény merőlegesen érje a cellákat. A napelemek 90 fokos beesési szögnél tudják a legnagyobb százalékban hasznosítani a napfényt. Legnagyobb hatékonysággal, a 9 és 15 óra közötti időszakban tud működni.

Akkor is működik, ha csak ledobod magad mellé, de ebben az esetben csak 20-30% a hasznosulás mértéke, és ennek megfelelően sokkal lassabban töltődik fel. A legmegfelelőbb a töltésre a zavartalan napsütés reggel 9 és délután 3 óra közötti időszak.

Hálózatról pár óra alatt feltöltheted, majd eltárolva az energiát többször is használhatod, mire ismételten töltened kellene.

Garancia! Kockázat nélkül kipróbálhatod.

Bizonytalan vagy? Nyugodtan kosárba rakhatod a terméket, mert bőven lesz időd kipróbálni. A Quazar webshopban vásárolt termékekre ugyanis, 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik amit rendeltél, 30 napon belül visszaküldheted és gond nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Ráadásul minden termékünkhöz 1 év minőséggaranciát és teljes körű szerviz hátteret biztosítunk. Ez azt jelenti hogy a vásárlástól számított 1 éven belül, a rendeltetés szerű használat mellett meghibásodott terméket cseréljük vagy megjavítjuk.

A garanciák érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint felhívni ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08-16 óra között a +36-70/610-3316 telefonszámon, vagy írni nekünk az info[kukac]quazar.hu emailcímre

Be travel termékadatok:

Kapacitás: 8.000 mAh
Akkumulátor: Li ion Polymer
Portok: Dual USB Port / Micro USB input
Töltési idő: hálózatról 8-10 óra / napenergiával 15 óra
Alapanyag: ABS + Silicon
Output: DC 5V 2.1A
Tartozékok: USB kábel / Magyar nyelvű használati utasítás
Védelem: Túltöltés elleni védelem / Rövidzárlat elleni védelem / Túlfeszültség elleni védelem

Be travel napelemes powerbank használati útmutató

Bezár