Quazar Q-H30 Okosóra

Multifunkciós sport-fitness óra, aktivitás-, vérnyomás- és pulzusmérővel, hívás és üzenetkijelzővel

Gyártó: Quazar Enterprise Kft.
Cikkszám: QZR-Q-H30-SWBL
Készlet: Raktáron
Raktárkészlet: Magyarországon
Szállítás: 2 nap
Garancia: 1 év
Visszavásárlási garancia: 30 napos
Válassz Színt:

19 990 Ft

Sikeresen kosárhoz adva:

 • Színes, nagy fényerejű HD kijelző, közel 100 egyedi számlappal
 • Komplex egészségfunkció: vérnyomás, pulzus, véroxigén mérés
 • Hívás, SMS, Gmail, Viber, Facebook, Instagram és egyéb értesítések
 • 18 különböző sportmódot adhatsz hozzá az appon keresztül
 • Magyar nyelvű applikáció.
 • Strapabíró fém és szilikon alapanyagok, mágneses töltőkábel
 • 1 töltéssel 6-12 napos működés, 30 napos készenlét
 • Smooth touch érintésvezérlés, IP68 védelem.
 • Minden okostelefonnal kompatibilis, iOS és Android is.
 • 30 napos pénz visszafizetési garancia.
 • Rendelj hozzá egy női órát, vagy egy tartalék szíjat és ingyenes a szállítás!
 • Már női verzióban is elérhető! Keresd a termékkatalógusban.

Quazar Q-H30 a Prémium Okosóra

Új generációs sport-fitness okosóra színes, igazán világos és magas fényerejű HD kijelzővel. Vérnyomás, pulzus és véroxigén mérés, hívás, üzenetkijelzés és betekintés funkcióval.

Megérkezett az óra Női verziója

Már női verzióban is elérhető. A női óra rendeléséhez kattints ide.

Főbb jellemzői

 • Színes, nagy fényerejű, 35mm-es HD kijelző
 • Egyedi szerkeszthető és 100 választható számlap
 • Komplex egészségfunkció: vérnyomás, pulzus, véroxigén mérés, női ciklus figyelés
 • Hívás, SMS, Gmail, Whatsapp, Viber, Facebook, Instagram és egyéb értesítések
 • 18 különböző sportmód és ezek elemzése grafikonokon
 • Magyar nyelvű applikáció, könnyű és egyértelmű kezelés
 • Strapabíró fém és szilikon alapanyagok, mágneses töltőkábel
 • 1 töltéssel 6-12 napos működés, 30 napos készenlét
 • Smooth touch érintésvezérlés, IP68 védelem.
 • Minden okostelefonnal kompatibilis (iOS és Android is).

Számos sport, aktivitás és egészségmegőrző funkció, közel 100 különböző egyedi számlapot állíthatsz be, de egyedi óralapot is szerkeszthetsz akár a kedvenc családi, vagy természet fotót használva a magyar nyelvű applikáció segítségével. 

A masszív, minőségi alapanyagok használata, a fém ház, a strapabíró szilikon szíj, a 35 mm-es realisztikus HD kijelző emeli a Quazar Q-H30 okosórát prémium kategóriába.

Töltsd le az ingyenes magyar nyelvű alkalmazást és máris bevetésre kész. Az applikáció  gyorsan végigvezet a beállításokon, könnyen megismerheted a számtalan funkcióban rejlő lehetőséget és érthetően mutatja be a használatához szükséges tudnivalókat.

Minden órához magyar nyelvű használati utasítást is mellékelünk, melyet az oldalunkról is letölhetsz.

Vedd át az irányítást az életed felett!

A kényelmes, letisztult és kiemelkedően jó ár-érték arányú Q-H30 sport-fitness okosóra használatával minden olyan információt megtudhatsz, aminek birtokában egészségesebbé és hatékonyabbá teheted a mindennapjaidat.

Legyen szó a napi aktivitásról, fiziológiai állapotodról vagy éppen alvási szokásaidról, az óra részletes adatokat gyűjt, amelyeket a [AdorHealth] ingyenesen letölthető applikáció segítségével a telefonodon tudsz kielemezni.

Sport funkciók és napi aktivitás figyelés

Az óra a bekapcsolást követően használatra kész. Az applikációban, az alapadataid megadása után, az eszköz napi 24 órában, folyamatosan rögzíti a napi tevékenységeket, akár aktív sportról, akár csak egy pihentető sétáról van szó. 18 különböző sport tevékenységet állíthatsz be és mérheted a teljesítményedet. Csak párosítsd bluetoothon keresztül és ellenőrizd az adatokat a telefonodon is. Futás vagy edzés közben, a kijelzőn közvetlenül is ellenőrizheted a pulzusodat, vérnyomásodat, véroxigén szintedet, nyomon követheted megtett lépések számát és a távolságot és az elégetett kalóriát. Értesítéseket kapsz a bejövő hívásokról, emailekről valamint  az SMS, Whatsapp, Messenger, Viber, Skype stb. üzenetek érkezéséről és meg is nézheted őket az órán.

A napközben, vagy éjszaka gyűjtött adatokat külön-külön is, napi, havi vagy éves bontásban elemezheted grafikonok segítségével. Az adatok kiértékeléséhez mindössze az applikációra a telefonodra és Bluetooth kapcsolatra van szükség.

A Bluetooth® Smart 4.0 technológiát alkalmazó vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a Quazar Q-H30 prémium okosóra rendkívül gyorsan, hatékonyan elemzi az adatokat a AdorHealth alkalmazás segítségével, mely ingyenesen tölthető le a Google play vagy az App Store felületekről, de használhatod a használati utasításban a termékcsomagoláson feltüntetett QR kódot is a letöltéshez.

A Bluetooth kapcsolat hatótávolsága lakásban és irodában kb. 10 méter, kültéren kb 40 méter, mely távolság lehet pár méterrel több és kevesebb is függően az épület kialakításától és az egyéb Bluetooth kapcsolatot használó eszközöktől. Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopás gátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél.

Állíts be célokat, és próbáld elérni őket!

Beállíthatsz elérni kívánt célokat is az applikációban. Mennyi kalóriát szeretnél elégetni naponta, mekkora távolságot vagy hány lépést szeretnél megtenni, de azt is hogy mennyit szeretnél aludni.

Az app szinkronizálja a Q-H30 által mért adatokat, majd összeveti azokat a célokkal, és grafikonon ábrázolja az eredményeket. Az adatok kielemzésével jobban meg tudod tervezni a következő napodat, hogy közelebb juss céljaid eléréséhez.

Hívás- és üzenetkijelző, betekintő funkció

Edzés közben nem mindig van lehetőség a telefont kezelni, ezért jól jön, hogy a Q-H30 értesít, ha hívásod, vagy üzeneted érkezett. Láthatod ha pl. beérkező hívásod van, illetve jelzi a szöveges üzeneteket is (SMS, Meesenger, Viber, de számos egyébb app értesítőt is beállíthatsz) érkezik. 

Az óra Bluetooth kapcsolatban van a telefonoddal, így ha fut az app, elég ha 10 méteren belül vagy a telefontól, ami akár a futópad mellett a táskádban is lehet, csak rápillantasz az órára, és máris figyelemmel kísérheted a telefonodra érkező hívásokat, információkat, de könnyedén, egy-egy érintéssel irányíthatod vele a telefonod fényképezőgépét, vagy mp3 lejátszóját is.

Telefonkeresés és órakeresés funkció

10 méteren kívül kerültél a telefonodtól? Nem gond, ugyanis a Q-H30 Quazar okosóra automatikusan visszacsatlakozik, amikor újra a Bluetooth hatótávon belülre kerül.Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopásgátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél, vagy megkeresheted a telefonodat az óra segítségével.

Töltés

Mindössze 1,5-2 óra alatt akár a laptopod USB portjáról feltöltheted. Felhasználástól függően 6-10 napon keresztül is folyamatosan üzemel. A kollégákkal a tesztelés során 8-9 nap alatt sem tudtuk teljesen lemeríteni, pedig intenzíven használtuk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle a tesztek során.

A speciális mágneses töltőkábelnek köszönhetően nincs kábeltörés, vagy csatlakoztási probléma. 

Már kapható az YPRO20 okosóra, mely a bejövő hívások fogadására és indítására is alkalmas

Az YPRO20 rendeléséhez kattints ide.

Megérkezett az óra Női verziója is

Rendelj a párodnak is egyet és a szállítási kültséget mi álljuk. A női óra rendeléséhez kattints ide.

Tedd még egyedibbé az órát és rendelj hozzá extra szíjat itt

https://www.quazar.hu/webaruhaz/okos-eszkozok/quazar-q-h30-szilikonszij

Garancia! Kockázat nélkül kipróbálhatod.

Bizonytalan vagy? Nyugodtan kosárba rakhatod a terméket, mert bőven lesz időd kipróbálni. A Quazar webshopban vásárolt termékekre ugyanis, 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik amit rendeltél, 30 napon belül visszaküldheted és gond nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Ráadásul minden termékünkhöz 1 év minőséggaranciát és teljes körű szerviz hátteret biztosítunk. Ez azt jelenti hogy a vásárlástól számított 1 éven belül, a rendeltetés szerű használat mellett meghibásodott terméket cseréljük vagy megjavítjuk.

A garanciák érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint felhívni ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08-16 óra között a +36-70/610-3316 telefonszámon, vagy írni nekünk az info[kukac]quazar.hu emailcímre

Quazar Q-H30 Okosóra termékadatok:

Kompatibilitás: iOS 10, vagy fejlettebb / Android 4.4 vagy fejlettebb
Bluetooth verzió: 4.0
Kijelző: HD kijelző 1,3 inch 240*240 pixel
Vízállóság: IP68, Por és vízálló. Használható kézmosás és zuhanyozás közben is. Vízbe merülés ellen védett 15 percig. Úszás közbeni használatra nem alkalmas.
Tartozékok: Magyar nyelvű használati utasítás / Töltőkábel
Működési idő: 6-12 nap használattól függően, például fényerő és pulzus-vérnyomás mérés sűrűsége
Készenléti idő: 30 nap
Alapanyag: Matt fekete, cink és alumínium ötvözet, szilikon szíj
Akkumulátor: 200 mAh
Méret: Órával együtt mérve a szíj 160-245 mm közötti csuklóméretre állítható / 1,3 inches HD kijelző a teljes kör felületen / kijelző mérete 35 mm, az óra teljes mérete 45 mm
Applikáció: AdorHealth magyar nyelvű

Quazar Q-H30 prémium okosóra használati útmutató

Bezár