{ "data": [ { "event_name": "Purchase", "event_time": 1636543849, "action_source": "email", "user_data": { "em": [ "7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068" ], "ph": [ null ] }, "custom_data": { "value": 19990, "currency": "HUF" } } ] } Wireless Earbuds 5.0 - Prémium hangzású vezeték nélküli fülhallgató headset funkcióval - quazar.hu

Wireless Earbuds 5.0

Prémium hangzású vezeték nélküli fülhallgató headset funkcióval

Gyártó: Quazar Enterprise Kft.
Cikkszám: QZR-WLEB5
Készlet: Raktáron
Raktárkészlet: Magyarországon
Szállítás: 2 nap
Garancia: 1 év
Visszavásárlási garancia: 30 napos
Válassz Színt:

9 990 Ft

Sikeresen kosárhoz adva:

  • Prémium hangok minden frekvencia tartományban
  • Bluetooth 5.0 + EDR, A2DP támogatás
  • HiFi hangzás, kiemelkedő basszussal
  • 500mAh mágneses töltő tokban, mely akár 4-szer újratölti
  • Beépített zajszűrő a tökéletes hangzásért
  • Auto Bluetooth csatlakozás, beépített headset funkció
  • Töltöttségi szint kijelzése a telefonon
  • Csalódás kizárva! 30 napos pénz visszafizetési garancia!

Wireless Earbuds 5.0 Bluetooth fülhallgató

Prémium hangzás minden tartományban. Bluetooth 5 + EDR és zajszűrő támogatja a tökéletes zenehallgatás élményét.

Letisztult vonalak

Nagyon szép, igényes megjelenésű és letsztult vonalvezetésű a töltő tok és a fülhallgatók is. Fényes fehér és fekete színben kapható.

Minden szempontból nagy teljesítményű fülhallgató.

A Quazar Wireless Earbuds kis fülhallgatói egy mágnesesen záródó töltő tokban várják hogy munkára fogd őket és közben töltődnek a beépített 500mAh akkumulátornak köszönhetően. A fülhallgatók tesrmészetesen USB kábelen keresztül is tölthetőek.

Prémium HiFi hangzás és teljesítmény, kiemelkedő basszussal

Csalódás kizárva! Ez a készülék prémium hangzásra képes minden frekvencia tartományban. A beépített zajszűrnek köszönhetően igazán tiszta hangokat hallhatsz.

Bluetooth 5.0 + EDR kapcsolattal operál. Ez teszi lehetővé, hogy ha a bemeneti oldalon szuper minőségű zenét indítasz el, például minimumm bitráta: 256-320 kbit/s, vagy nagyobb (de persze lejátszhatsz alacsonyabb minőségű zenei fájlokat is), akkor a Quazar fülhallgatója ezt a lehető legtökéletesebben adja át.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha például csak simán spotify, youtube, vagy bármilyen MP3 hallgatására használod a  Quazar Wireless Earbuds 5 a lehető legjobb minőséget adja vissza, ha azonban vájtfülű vagy és alkalmad nyílik MP3 helyett többek között például AAC-LC, vagy FLAC filok lejátszására, akkor élvezheted széles hangtartományok minőségi hangzását.

A bluetooth 5-nek köszönhetően a hatótáv akár 40-50 méter is lehet. Csak miheztartás végett, a normál bluetoothok, kb 10-15 métert tudnak. Ráadásul ez az eszköz nem igényel állandó le és fel csatlakoztatást, ha hatótávon belül van és engedélyezett, akkor automatikusan csatlakozik.

Valószínűleg azt is értékelni fogod, hogy az adatátviteli sebesség is minimum duplája a megszokott Bluetooth kapcsolaténak. Hogy miért jó ez neked? Mert emiatt lesz széles skálájú és valóban szuper a hangminőség a magasabb és a mély frekvenciatartományokban is.

Headset funkció

A jobb oldali fülhallgató kapott egy beápített mikrofont is, ezért a készülék headset-ként is használható. A hátoldalán lévő gombbal tudod fogadni a hívásokat, de akár vissza is hívhatod az utolsó hívást egy gombnyomással, anélkül hogy elő kellene venned a telefonodat.

Folyamatos használat mellett is minimum 2-3 órát használhatod, de ha lemerül, akkor csak tedd vissza a mágneses tokba, mely akár 5x újratölti mielőtt a tokot töltened kellene.

A fülhallgató akkumulátorának állapotáról a telefonod kijelzőjén is folyamatosan tájékozódhatsz, amikor bluetoothon keresztül kapcsolódsz. A telefonod kijelzőjén a fülhallgató ikon mellett láthatod a töltöttség szintjét.

Garancia! Kockázat nélkül kipróbálhatod.

Bizonytalan vagy? Nyugodtan kosárba rakhatod a terméket, mert bőven lesz időd kipróbálni. A Quazar webshopban vásárolt termékekre ugyanis, 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik amit rendeltél, 30 napon belül visszaküldheted és gond nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

Ráadásul minden termékünkhöz 1 év minőséggaranciát és teljes körű szerviz hátteret biztosítunk. Ez azt jelenti hogy a vásárlástól számított 1 éven belül, a rendeltetés szerű használat mellett meghibásodott terméket cseréljük vagy megjavítjuk.

A garanciák érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint felhívni ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08-16 óra között a +36-70/610-3316 telefonszámon, vagy írni nekünk az info[kukac]quazar.hu emailcímre

Wireless Earbuds 5.0 termékadatok:

IPX8 vízállóság: 3 méter mélységig
Akkumulátor: 3,7 V Li-Polymer
Támogatott formátumok: MP3 / WMN / DRM / WMA / OGG / APE / FLAC / WAV / AAC-LC / ACELP / Audible
Kompatibilitás: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Windows ME / 2000 / XP / Vista / Mac OS 9.X vagy magasabb
Portok: USB 2.0
Működési idő: Az akkumulátor töltöttsége és a hangerő függvényében, lejátszáskor akár 3-6 óra.
Töltési idő: 120-160 perc
Méret: 125 x 120 x 30 mm
Nettó súly: A fülhallgatók egyenként 5 g-osak
Bluetooth verzió: 5
Készenléti idő: 6-8 nap

Be travel napelemes powerbank használati útmutató

Bezár